De Parel Eco

Technische vloeistoffen, vrij van aromaten, veel minder milieubelastend en veiliger in gebruik.
Meer weten?
 

Over Pearlpaint

Opgericht in 1978 werd er begonen met de productie van vloeistoffen, beitsen en bitumen voor vooral de dhz-markt als De Hoog Dronten. Daaruit vloeiden de verfproducten voor de consument voort. De bedrijfsnaam werd veranderd in De Parel. Een paar jaar later werd er gekozen voor de internationaal klinkende naam Pearl Paint Holland omdat het bedrijf inmiddels wereldwijd actief was. Ook verhuisde Pearlpaint Holland van Dronten naar een nieuwe locatie in Lelystad.

Een wandeling door het magazijn van Pearl Paint Holland in Lelystad toont de ‘status aparte’ voor de opslag van gevaarlijke stoffen. De hal kent diverse magazijnen. Zo ook een PGS magazijn met een FirePro aërosol-systeem dit meest moderne brandblus systeem is uniek in europa en voledig KIWA gecertificeerd. Verder is er nog een apart magazijn voor niet brandbaar, maar wel milieugevaarlijk materiaal.

De naam PearlPaint Holland vormt samen met  Bichemie Coatings, Rolith en Bleko Chemie de PearlPaint Group. PearlPaint Holland richt zich met haar producten voornamelijk op de Doe het zelf markt en brengt haar producten onder 3 merken op de markt.

PearlPaint Holland heeft klanttevredenheid, kwaliteit, veiligheid en het milieu hoog in het vaandel staan en streeft naar langdurige relaties met haar afnemers. Hiervoor is PearlPaint in het verleden meerdere malen met een prijs beloond.

NIEUW
verfijn Douglasbeits
Meer informatie
Basic Line
Bekijk hier onze nieuwe kleuren.
Verfijn
Compleet in onderhoud van tuinhout en tuinobjecten.
Download onze productbrochure
 
Zoek een leverancier
Uw postcode
Uw woonplaats